Relatie lichamelijke typeringen/ persoonlijkheids eigenschap

Dit HPU forum wordt gebruikt voor "thema conferenties" over HPU. Dit forum is ALLEEN open voor Dr. Kamsteeg, van het KEAC, voor anderen is dit forum GESLOTEN.
Joop Vogel
Nieuw in dit forum
Berichten: 7
Lid geworden op: Zo Okt 13, 2002 3:00 am

Berichtdoor Joop Vogel » Zo Okt 13, 2002 9:00 am

Geachte Dr. Kamsteeg,In Uw boek beschrijft U dat U patienten herkent aan kenmerken die voor een deel te maken hebben met hun lichamelijke type (slank....) en voor een deel met hun persoonlijkheid (extreem gedreven....)

Hoort het een bij het ander of is het een het gevolg van het ander? M.a.w., tast kryptopyrrol de persoonlijkheids struktuur aan, kan de persoonlijkheids struktuur veranderen, of is deze veel overeenkomende persoonlijkheids strukturen het gevolg van de aanwezigheid van de overerfelijke kryptopyrrol?Dank voor Uw antwoord.Joop Vogel

Dr Kamsteeg (KEAC)
Ervaren met het forum
Berichten: 48
Lid geworden op: Wo Sep 11, 2002 3:00 am
Locatie: Weert
Contact:

Berichtdoor Dr Kamsteeg (KEAC) » Di Okt 22, 2002 6:45 am

Het vermoeden bestaat dat de ophoping van pyrrolen en de effecten van de tekorten op de biochemische processen de persoonlijkheid verandert. Dit zijn niet alleen negatieve veranderingen. Perfectionisme, creativiteit en productiviteit maken HPU-patiënten tot graag geziene werknemers.Bij een aantal patiënten zien we een duidelijke teruggang in deze persoonlijkheidskenmerken als ze starten met de Depyrrol.


Terug naar “Themaconferentie HPU (gesloten)”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron