Depyrrol werkt bij mij heel goed maar???

Plaats hier de resultaten die je met de HPU behandeling boekt. Vertel hoe het vroeger was, wat je er aan hebt gedaan en hoe het nu is. Resultaten zijn belangrijk voor anderen, het geeft ze de moed om ook te beginnen en door te gaan.
kvulden
Nieuw in dit forum
Berichten: 3
Lid geworden op: Ma Nov 24, 2008 2:38 pm

Depyrrol werkt bij mij heel goed maar???

Berichtdoor kvulden » Do Jan 20, 2011 12:45 pm

Hallo.....ik heb 2 jaar geleden ontdekt dat ik HPU heb. Ik ben toen direct begonnen met Depyrrol en de resultaten waren erna. Ik was toen vrij wel direct zwanger en heb toen Prenatal geslikt. In die tijd liep ik ook bij een diëtiste. Het was mijn 4e zwangersschap en de beste ooit. Geen bekkenproblemen niet misselijk geen verstopping enz. Na de zwangersschap ben ik verder gegaan met Prenatal tot ik na 14 maanden stopte met de Borstvoeding. Nu neem ik weer Depyrrol. Ik kan echt niet zonder. Als ik een paar dagen stop zijn alle klachten weer terug. Maar nu het volgende ik heb nog wel steeds erge last van mijn darmen. Ben veel aan de diaree. Ik dacht dat ik dat ook overwonnen had, maar na de bevalling kwam dat langzaam weer terug. Ik krijg nu darm onderzoeken want het is erg onhandig zo langzamerhand. Ook ben ik erg kribbig en kortaf. Nu kan ik niet goed plaatsen of dat nu van de depyrrol komt. Ik heb het namelijk al een hele tijd. Nu heb ik vijf jaar geleden mijn zoontje verloren en dat maakt je stemming natuurlijk ook niet vrolijk en de zwangersschappen daarna hebben daar ook in vloed op. Iedereen zei steeds wacht maar tot je stopt met borstvoeding dan gaat het beter. Maar ik merk het niet. Ik ben laatst voor de test even 2 weken met depyrrol gestopt om te testen. Ook voor de diarree. Helaas kan ik niet echt zeggen of het met de diarree beter ging. Ik denk wel het gevoel te hebben gehad dat ik minder gejaagd was, maar de klachten vooral de vermoeidheid sloeg zo hard terug dat ik niet langer wilde stoppen en weer ben begonnen met een halve dosis depyrrol. Zijn er meer mensen onder jullie die soortgelijke ervaringen hebben? Ik ben erg benieuwd hoe dat dan ging en of er een oplossing voor gevonden is.

Pegasus
Nieuw in dit forum
Berichten: 3
Lid geworden op: Za Feb 12, 2011 2:08 pm

Berichtdoor Pegasus » Wo Feb 16, 2011 11:27 am

Hoi K

Helaas kan ik je niet helpen met je vragen aangezien ik het zelf pas een paar dagen weet, maar ik wilde je wel even een hart onder de riem steken. Niet gek dat je je rot voelt aangezien je een kindje bent verloren en een klein kindje erbij maakt misschien ook weer veel los!

Ik hoop dat iemand met meer verstand van zaken antwoord en je een beetje verder kan helpen. Verder hoop ik dat ik net als jij in de eerste instantie goed reageer op de medicatie die ik waarschijnlijk wel ga krijgen. Wij willen ook graag een derde kindje, maar mijn gezondheidstoestand en mijn vorige zwangerschappen (ongelooflijk misselijk, bekkeninstabiliteit, vroegtijdige weeen enz...) maken dat ik het niet aandurf. Ik hoop dat mijn gezondheid verbeterd zodat het er toch nog van komt.

Heel veel succes verder!


Terug naar “Behandelingsresultaten HPU”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron