Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?

Plaats hier de resultaten die je met de HPU behandeling boekt. Vertel hoe het vroeger was, wat je er aan hebt gedaan en hoe het nu is. Resultaten zijn belangrijk voor anderen, het geeft ze de moed om ook te beginnen en door te gaan.
marjolijnheerings
Nieuw in dit forum
Berichten: 1
Lid geworden op: Vr Dec 14, 2012 3:03 pm

Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?

Berichtdoor marjolijnheerings » Ma Dec 17, 2012 1:19 pm

Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?
Deel uw ervaring en draag bij aan betere zorg in de toekomst! Jaarlijks moeten duizenden mensen naar het ziekenhuis. Een kort of lang verblijf in een ziekenhuis maakt vaak veel indruk. Op patiënten én hun naasten. De site www.patientenwetenbeter.nl brengt die ervaringen in kaart. Schrijft u mee?

De onderzoekers van het Rathenau Instituut en het Levensverhalenlab van de Universiteit Twente willen deze waardevolle verhalen gebruiken om meer inzicht te krijgen in de manier waarop patiënten de verleende ziekenhuiszorg ervaren. Wat kunnen patiënten het ziekenhuis leren over goede zorg? De resultaten gebruiken we voor het opstellen van een manifest voor de politiek, en om workshops voor zorgverleners te ontwikkelen. Het Rathenau Instituut wil hiermee bijdragen aan het versterken van de autonomie van patiënten.

Wat maakte u mee in het ziekenhuis? Deel uw verhaal op: www.patientenwetenbeter.nl

Hartelijk dank,

Marjolijn Heerings
m.heerings@rathenau.nl
(onderzoeker Rathenau Instituut)

Terug naar “Behandelingsresultaten HPU”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron