voorstellen

Je kan je, als je dat wilt, via dit HPU forum aan de anderen voorstellen. Vertel over je klachten, hoe je precies hebt ontdekt dat je HPU had en wat de gevolgen waren voor jezelf en je omgeving. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen hoe ze HPU kunnen herkennen.
Kantjil
Nieuw in dit forum
Berichten: 2
Lid geworden op: Wo Jul 20, 2011 8:59 pm

voorstellen

Berichtdoor Kantjil » Wo Jul 20, 2011 10:53 pm

Mag ook ik mij voorstellen. Ik ben kantjil en ben al een ouwetje.
Meer dan 20 jaar geleden kwam ik bij het KEAC in Rhenen,. Ik was gammel en lag veel op de bank. Ik bleek hypoglykemie en candida te hebben. Na verloop van tijd ging het veel beter en hield me trouw aan mijn dieet. Toen overleed mijn man en gooide ik er met de pet naar.
Ik had een tomeloze energie..Ik kon echt alles aan..
Ineens begin dit jaar kreeg ik me toch een trek in krentebollen..ik kon geen gebak (zonder suiker) laten staan. ...totdat ik besefte dat ik er de volgende dag heel ziek van werd...suf...sloom,
Nog wandelde ik vele kilometers met mijn honden. Ineens in mei...kan ook juni geweest zijn was ik in slechts een week een wrak. Lag op een bedje in de kamer. Heb echter huisdieren en moest wel de straat op. Het bedje hup naar boven en door de medische molen gegaan(op mijn verzoek). Ik had hevige hartkloppingen maar ook geklop in mijn oren. Men vond niets...geen hartproblemen...geen suiker...geen hoge bloeddruk...kortom niets te vinden,.
Toen besloten om maar weer eens de hulp in te roepen van het KEAC. Heb een uitgebreid onderzoek laten doen(kassa Toen kwamen de HPU boven water,.
Ik begon mensen te mijden...isoleren zonder het echt te willen.Sedert gisteren bij een HPU voedingsdeskundige. Weet niet meer wat ik wel en niet eten kan. Helaas neemt de huisarts me niet serieus...de uitslagen van het KEAC bekeek ze met een blik en ze antwoordde ..hier kan ik niets mee. Daar sta je dan!

Gonny † (therapeut)
Verslaafd aan het forum
Berichten: 1327
Lid geworden op: Di Feb 28, 2006 12:21 am
Contact:

Berichtdoor Gonny † (therapeut) » Ma Sep 05, 2011 6:56 pm

Hallo Kantjil,

Sorry voor de late reactie.
Gaat het inmiddels beter met je? Dit doet toch wel erg denken aan een bloedsuikerprobleem.


Terug naar “Jouw verhaal en discussie forum - HPU”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron