Voorstellen

Je kan je, als je dat wilt, via dit HPU forum aan de anderen voorstellen. Vertel over je klachten, hoe je precies hebt ontdekt dat je HPU had en wat de gevolgen waren voor jezelf en je omgeving. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen hoe ze HPU kunnen herkennen.
Mbijman
Nieuw in dit forum
Berichten: 1
Lid geworden op: Ma Nov 01, 2010 9:43 pm

Voorstellen

Berichtdoor Mbijman » Ma Nov 01, 2010 11:19 pm

Dag, ik wil me voorstellen. Mijn naam is Marianne, Ben enkele weken geleden bij G. de Vetten op spreekuur geweest met een reeks aan klachten. Vermoeidheid, koolhydratenverslaving, grote eetlust, hormonale disbalans, onrust, somberheid, energiegebrek. Ik heb een aantal voedingssupplementen voorgeschreven gekregen w.o. depyrrol, B50, St. Janskruid. en voedingsadviezen. Enkele weken gingen deze voedingsadviezen me makkelijk af en de resultaten waren bemoedigend. Op het moment is het echter zo dat ik veel en vaak terugval en verkeerd ga eten en daardoor in de neerwaartse spiraal kom. Verlies dan even de moed. Heb veel vragen over wat nu de grootste problemen zijn, HPU?? Somberheid of ontwikkled eetprobleem....Soms duizelt het me met al die (herkenbare) info en adviezen. Hoop wel steeds meer helderheid te krijgen door te schrijven en door te zetten.

Gonny † (therapeut)
Verslaafd aan het forum
Berichten: 1327
Lid geworden op: Di Feb 28, 2006 12:21 am
Contact:

Berichtdoor Gonny † (therapeut) » Di Nov 02, 2010 11:48 pm

Hallo Marianne,

Jammer dat het weer wat minder gegaan is.
Wanneer de behoefte aan zoetigheid groter wordt, probeer je dan te beperken tot gedroogde abrikozen en pruimen en pure chocolade.
Wanneerd e middelen de tid hebben gekregen om hun werk te gaan doen zal het gemakkelijker worden.


Terug naar “Jouw verhaal en discussie forum - HPU”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron